tirsdag den 6. maj 2008

Jeg har fået et par Creative Team Members..

Må jeg præsentere.. Eva aka Rainbowfairy .. Eva er fra Tyskland og jeg synes hendes layouts passer lige til min designstil.. Hun er super til at komme med indput og gode idéer og er virkelig et bonus for min roligt spirende designkarierre. I kan se hendes layouts her, og hold jer endelig ikke tilbage fra at kommentere på hendes LO's.. :)



Jeg har også allieret mig med Katina aka TomKat som er fra Texas.. I kan se Katinas galleri her. Jeg har ellers sat hende på lidt af en prøve med mit bedstemorkit, da hun kun har drenge, og generelt har lidt svært ved den feminine stil, men hun tog tesen op og det har jeg STOR respekt for.



Jeg har også tilmeldt mig en lille konkurrence.. "So You Think You Can Design?" hedder den. Den bliver hostet hos Scrap Orchard hvor man kan følge lidt med.. Det går i al sin enkelthed ud på at man hver uge får en udfordring i form af en palette eller lign. og så skal man lave et minikit. Uge for uge bliver vi færre og færre om budet og vinderen der står tilbage til sidst vil blive tilbudt en plads som gæstedesigner.


Første uges paletter så sådan ud:

Jeg valgte nummer 1 og lavede dette minikit..

Jeg har uploadet kittet som freebie i min shop, og du skal bare klikke på billedet for at komme dertil. :)

2 kommentarer:

  1. Du er for sej - stor respekt herfra :-)

    SvarSlet
  2. Hvor er det bare cool ! Tillykke med dit helt eget CT !!! Lækkert mini-kit, det må jeg da vist liiige nappe ;)

    SvarSlet