torsdag den 18. juli 2013

Flyttetanker..


P har stået på venteliste til en bolig siden han var 15, i bero de sidste mange år godtnok, men for en måneds tid siden aktiverede vi hans opskrivelse.

Imens vi var på Bornholm skete der så noget, og vi fik vi ikke mindre end tre boligtilbud på een gang. De to af dem var lidt små - ikke meget større end det jeg har nu, men dog med et ekstra kammer, så vi ville få tre værelser i alt. Den tredje var dog en regulær treværelses i en anstændig størrelse.


Da vi kom hjem ringede vi og aftalte med den nuværende lejer, at vi kunne komme og kigge. Billederne af boligblokken havde ikke just højnet mine forventninger, så jeg var noget skeptisk.

Det fantastiske billede, som GAB bruger på deres hjemmeside - ikke det mest spændende sted i verden..
Google Maps højnede heller ikke ligefrem forventningerne..
Som det fremgår på det øverste billede, er det taget i 2008, og hvorfor de ikke har skiftet det ud på deres hjemmeside, er ikke til at forstå. Idag ser det således ud:

Noget kønnere og ikke mindst grønnere, og uden skyggerne og det dystre look..
Blokken er fra 1952, og bliver blandt kendere kaldt "den nye afdeling" fordi den jo er meget nyere end den gamle blok som blev opført i 1949..

Ps far voksede op i naboblokken, og efter at have været ude et par år, flyttede han tilbage, da han mødte Ps mor. P er således vokset op med disse lejligheder og Ps farmor flyttede først herfra for en håndfuld år siden.

Som nævnt var vi ude og kigge på lejligheden, og den er rigtig fin.. Så fin som den nu kan være, med de der store 50'er vinduer uden sprosser - det bliver jeg nok aldrig rigtig fortrolig med. Til gengæld er der lavet nyt køkken og bad for 4 år siden, og det er blevet holdt pænt ved lige, så der er ikke noget at komme efter der.

Vi svarede ja til lejligheden, og så var det ellers bare at vente..

Svaret kom en lille uge senere, og det var heldigvis positivt, så nu går vi bare og venter på at det bliver Oktober. HURRAAA!! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar