torsdag den 20. marts 2008

En dejlig dag på job.. :)

Åhh hvor har jeg savnet at være på arbejde, og selvom jeg sidder på nok den roligste plads på en helligdag er det bare SÅ rart at være tilbage. Jeg føler at jeg har holdt en alt for lang ferie, på trods af at jeg var på arbejde lør-søn i sidste uge.

Dagens servicemeddelelse: Der er kø. Ikke uoverkommelig kø, men den er der. Jeg vil på det varmeste anbefale at man køber et årskort. Udover at mn kan gå lige igennem og uden om køen er kortet tjent hjem ved 3 besøg. Oven i hatten får man 10% rabat i butikker, kiosker og restauranter. Man får desuden tilsendt vores medlemsblad 4 gange om året med info om diverse foredrag og rejser til favorable priser.
Og så får man jo med kortet gratis adgang til bl.a. Odense, Givskud og Aalborg Zoo, samt en masse rabatter til andre natur-udflugtsmål.

(kan man se at jeg er vant til at sælge Zoo?) ;)

2 kommentarer:

  1. Vant til at sælge Zoo.... hmmm det bemærker man nærmest ikke ;-)
    Dejligt at du er glad for dit arbejde.

    SvarSlet
  2. Det var SÅ dejligt bare at kunne stryge forbi alle de fortabte non-årskortejere idag :) og har forresten fikset det vi talte om :) Ikke flere stempler i butikken..men A fik en leopard der kunne bide: STOR succes!

    SvarSlet