torsdag den 5. september 2013

Jeg har brug for at vinde i Lotto..


Jeg sad på borger.dk igår, og kunne tælle ikke mindre end 15 flytninger - dog. inkl. den kommende. Jeg synes jo egentlig ikke selv, at jeg har været specielt rodløs, men eftersom disse flytninger alle har foregået indenfor de sidste 17 år, og jeg har boet samme sted i ca. 8 af årene, må jeg nok erkende, at det alligevel er blevet til lidt rykken rundt.
Det kunne være fedt, hvis jeg på et eller andet tidspunkt, kunne komme ud over IKEA indretningen, som har det med at flytte ind, hver gang jeg skifter bolig. Jeg har dog indset, at der nok skal lidt opsparing til, før lejligheden bliver helt som jeg gerne vil have den, men man har vel lov til at drømme..

Og nåja, jeg har da snart fødselsdag, såe.. ;) *hint hint*

Indtil videre er vi blevet enige om denne sofa..Arne Jacobsen - Mayor Sofa - pris: ca. 36.000,-
Jeg synes sofaen er møg lækker, og Aftenshowet på DR må ha' luret med på Pinterest, for de fik den umiddelbart efter, at jeg pinnede den.. ;)

Kære Aftenshow, hvis I læser med her, så vil vi virkelig gerne overtage sofaen næste gang i møblerer om - Tak!

Næste post på ønskelisten er disse stole..

Eames DSW chair - pris: 3.175,- pr. stk.
Eames stolene har længe stået på min ønskeliste - jeg foretrækker dem med træben, men metal kan også godt gå an.. ;) De er heldigvis ofte til salg på DBA, så mon ikke de får lov til at flytte ind en dag, uden den helt store lottogevinst.. :)

En anden ting, som godtnok er dyr, men dog i den nogenlunde overkommelige ende, er denne knage..

Eames Hang-It-All - pris: ca. 2.200,-
Den findes også i en super fed træ-version, men da Patrick er glad for farve, kan jeg godt overtales til et lille kompromis.. :)


På væggene har vi kigget lidt på nogle gamle danske plakater. Vi er enige om, at det er en stil vi rigtig godt kan lide, og jeg er særligt vild med Sven Braschs illustrationer, f.eks. disse..Alle plakaterne koster kr. 1.295,- pr. stk.

En anden slags illustrationer jeg har forelsket mig lidt i, er Den Sorte Streg.


Maja Mott som er grafikeren bag, kender jeg, fordi vi har jævnaldrende brødre, og vores mødre har været i samme mødregruppe. Maja har gang i dette sjove projekt, og man kan bl.a. møde hende og hendes kreationer på Boxland.

Nå Lottogevinst..
Kom så!
Hep Hep!!

2 kommentarer:

  1. Fedt sofavalg - er også vild med illustrationerne. Jeg vil også gerne vinde i Lotto. Skabevis af royalt porcelæn (de to skabe jeg har pt., er bare ikke nok), poet-sofa'en og Børge Mogensen kommoder betaler jo ikke sig selv. Så en lotto-gevinst eller en virkelig massiv hævelse af SU'en må være vejen frem B-)

    - Anne

    SvarSlet