tirsdag den 21. august 2007

Fødselsdag for filan..

Jeg har helt glemt at poste lidt billeder fra Lauras fødselsdag i vuggestuen..Vi var forbi med lækre muffins med hasselnødder og sjove marcipan sommerfugle, og de faldt i rigtig god jord, selvom Laura godtnok helst bare ville hjem..


Vi har ikke holdt fest endnu, da det halter lidt med finanserne, og jeg selv synes jeg har rigeligt om ørerne for tiden. Men jeg regner med at vi inviterer til lidt halløj engang i september og slår Lauras fødselsdag sammen med min..

Selvom der ingen fest har været endnu, har hun da fåat gaver.. Af olde har hun fået en rigtig flot løbecykel, som hun dog ikke er helt fortrolig med.. Af bedsterne har hun fået dyr og bøger og farver og .. og .. og.. en hel masse.. Af Mormor og morfar, og onkel Søren får hun en cd-afspiller som ikke er kommet endnu, og af os har hun fået en skøøøn trolley kuffert som hun trak rundt med resten af dagen..3 kommentarer:

 1. Okay, godt sååå, jeg vil gerne bestille sådan en gang muffins til når Victoria skal holde fødselsdag i børnehaven næste måned. Er du vimmer de er flotte !!!!!!
  Og tillykke med Gåsens fødselsdag

  SvarSlet
 2. Du siger bare til.. ;) Kan også lave andre slags.. Sådan så den ud til hendes fødselsdag sidste år.. ;) http://lauramai.hemligt.net/12-13%20mnd/.cache/480x640-DSC01422.JPG

  SvarSlet
 3. Ikke PP muffins, men MP muffins. Der er ingen grænser for hvad scrap kan føre til :o)

  SvarSlet