mandag den 25. februar 2013

Creative Eyes Designs..

Scroll down to get the freebie.. :)
Creative Eyes Designs dækker over en lille template business som min søde tyske veninde Inga og jeg, startede op for efterhånden 3 år siden.. Pt. ligger det lidt i dvale, fordi ingen af os rigtig har tid, men oprindelig var idéen, at vi ville lave fotobøger til professionelle fotografer, som kunne sælge dem videre til deres kunder, naturligvis med kundens billeder.

Nå men Inga har åbenbart haft lidt tid i weekenden, og flækkede lige et "lille" album sammen - 22 sider!! Hold nu op hun har været flittig.. :D

Jeg fik linket imens jeg var til festlig familiefest hos P's kusine, så jeg fik først kigget på det igår, og sikke en dejlig overraskelse. Man kan da kun blive i godt humør af alt det flotte gule. Perfekt til sommerbillederne!

Get your freebie here!

Hvis du vil lave en fotobog med dine egne billeder, eller er du fotograf og vil gerne bruge siderne til dine kunder, kan du hente fotobogen ganske gratis her. Husk også lige at læse vores meget medgørlige betingelser. :)

PS. For at bruge siderne skal du bruge Photoshop.

2 kommentarer:

  1. Ser da bare godt ud!! Trode lige I havde slået jer på Projekt Life... Sådan på opsætningen... :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Nææ Project Life lader jeg andre om. Ja, det ser vildt godt ud. Papirerne har jeg lavet, men opsætningen er Ingas fortjeneste. :D

      Slet